Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Pastageheimen om thuis te ontsluieren

15 Mei 2020
De Italiaanse keuken blinkt uit in ‘eenvoud’. Vooral geen abracadabra en dagen voorbereiding: ‘semplice’ en pure smaken is het credo. De plaatselijke nonna’s zijn sowieso wars van poespas. Een paar goede ingrediënten, een beetje handigheid en creativiteit en vervolgens ‘in avanti’
 
Een mooi voorbeeld van zo’n hemels gerecht is ‘pasta cacio pepe’. Het bestaat uit slechts 6! elementen: water, zout, pecorino, parmigiano, zwarte peper en goede pasta. Het is nauwelijks te bevatten dat je hiermee een mooi bordje dampende pasta maakt dat alle smaakbeleving te boven gaat. Maar het kan écht! Het geheim zit natuurlijk primair in de kwaliteit van de producten. Koken is dan geen hogere wiskunde en je proeft het échte Italië ‘gewoon’ thuis.
 
Buon gusto!